GPS tocht over de Veluwe op de step

Steppen wordt nog leuker als het gaat om een GPS tocht over de Veluwe. Wij voeren een route voor u in en u volgt de route met behulp van het GPS-apparaat op uw step. Verdwalen is niet langer nodig met onze GPS tochten over de Veluwe: u krijgt de kans om de mooiste plekjes te ontdekken! Pak daarom die kans en vraag uw reisgenoten u te vergezellen op deze bijzondere trip. U zult er zeker geen spijt van krijgen: een tocht die iedereen zich jaren later nog voor de geest zal kunnen halen.

GPS tochten: op de Veluwe wandelen

Liever wandelen? Ook dat kan. Een GPS tocht op de Veluwe is met de speciale GPS-ontvanger ook wandelend te maken. Omdat wij de route voor u invoeren, weet u vooraf niet wat u te wachten staat. Houd rekening met verrassingen; soms gaat u verder, waar het pad stopt. Met onze GPS tochten op de Veluwe is avontuur gegarandeerd!

GPS wandeltocht over de Veluwe met klootschieten

Sport en spel worden perfect gecombineerd in de GPS wandeltocht op de Veluwe met klootschieten. Per GPS legt u al klootschietend een parcours af door de prachtige bossen van de Veluwe. Iedereen probeert een bal (de kloot) onderhands zo ver mogelijk te werpen. Zo kan het parcours in zo min mogelijk worpen worden afgelegd. De route leidt u door de mooiste bossen van de Veluwe. Dit is een ideale GPS tocht over de Veluwe om met een vriendengroep te doen of met uw gezin!

Terug naar overzicht