Middenin de bosrijke omgeving van de Veluwe bevinden zich Groepsrestaurant Proef! en Recreatiepark De Boshoek. Deze ligging biedt u de ideale mogelijkheid om uiterst te genieten op de mooiste dag van uw leven! Met om de hoek recreatiegebied Zeumeren met diverse strandjes en natuurplas zijn er mogelijkheden genoeg om de perfecte fotoshoot te realiseren.

Voor ieder gezelschap een passend huwelijksfeest

Houdt u een klein en besloten huwelijksfeest of komt u met een groot gezelschap? Proef! biedt op basis van uw gezelschap de perfecte zaal. Een kleine gezellige zaal voor 30 personen of grotere zaal met open keuken (live cooking tijdens diner is mogelijk) voor 75 personen. Deze zalen kunnen d.m.v. een schuifbare wand aan elkaar gekoppeld worden, zo ontstaat er een grote zaal voor ruim 130 personen.

Uw wensen staan centraal. Zo toveren wij onze zaal om naar de kleuren die u mooi vindt, de meest passende bloemen en Proef! informeert u graag naar de mogelijkheden omtrent muziek of live band. Heeft u speciale details welke u graag terug ziet in de feestzaal? Wij gaan graag met u in gesprek.

Trouwen, receptie, feest en overnachting

Het sfeervolle restaurant biedt de mogelijkheid voor kleine en grote groepen. Daardoor zit u altijd met uw gezelschap sfeervol bij elkaar. Bij mooi weer staat uiteraard het zonnige terras tot uw beschikking, welke uitkijkt op de weilanden van Voorthuizen. Voor de kinderen is er een indoor speeltoestel. Is het lekker weer? Dan vermaken de kinderen zich prima op de midgetgolfbaan of speeltuinen op Recreatiepark De Boshoek.

Na een heerlijk diner of buffet en een fantastisch feest wilt u toch ook het liefst bijkomen en uitrusten zonder zorgen? Recreatiepark De Boshoek biedt u en de gasten die mogelijkheid! De Boshoek beschikt over 14 hotelkamers, welke u en/of uw gasten kunnen reserveren. Een fijne 3-sterren kamer met een eigen keuken, badkamer en zitje bezorgt u een comfortabele nacht. Voor de bruidsparen hebben wij een huwelijkssuite. Een sfeervolle kamer met een romantische touch en bubbels! Kies ’s ochtends voor een ontbijt bij Proef! en praat met uw gezelschap nog even na over het fantastische feest.

Huwelijknacht op de Veluwe

Tijdens uw hotelovernachting kunt u gebruik maken van de faciliteiten die De Boshoek te bieden heeft, zoals: binnen- en buitenzwembad, zonnestudio en sportpark met tennisbaan.

Net dat beetje extra wat u meer dan verdient op de dag van uw leven!

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op met info@proefvoorthuizen.nl of 0342-786989.

Reserveer groepsactiviteit of zaalhuur in Voorthuizen

Neem contact op