Sfeervolle eventlocatie op de Veluwe: Proef!

Op deze unieke locatie wordt u gastvrij ontvangen. Proef! de ongedwongen sfeer. Organiseer uw evenement, verjaardag of familie-activiteit op de Veluwe, rondom Voorthuizen.

Naast ons activiteitenaanbod hebben wij ook diverse vergaderarrangementen met activiteiten. Proef! is uitermate geschikt voor uw bruiloft, feesten en overige partijen. Kom proeven op maat en laat ons uw wensen weten!

_MG_9273 _MG_9267

 

 

 

 

 

 

Activiteiten aangeboden door Events op de Veluwe

Het activiteitenplatform Events op de Veluwe biedt al onze activiteiten aan. Van bowlen tot compleet zakelijk arrangement. Dit platform is ontstaan vanuit de veranderende behoefte van de recreant. Deze is ontstaan in het beheer van Recreatiepark De Boshoek, waar Restaurant Proef! onderdeel van is.

Proef! De Veluwe met diverse arrangementen

Een plek waar u heerlijk kunt lunchen, dineren en verrassende buffetten met grote groepen kunt reserveren en waar een verrassend assortiment van arrangementen aangeboden wordt. De uitstekende ligging zorgt voor een ultieme beleving van de Veluwe. De mooie natuur ligt aan je voeten en biedt zowel de rustzoeker als de actieveling ontzettend veel mogelijkheden. Diverse wandel- en fietsroutes zorgen ervoor dat u de Veluwe echt leert kennen. Proef! beschikt over een invalidentoilet op begane grond. Hierdoor is dit een rolstoelvriendelijke locatie. Proef! is gelegen aan de rand van Recreatiepark De Boshoek. U kunt uw diner, activiteit, teambuilding of bruiloft combineren met een comfortabel verblijf. Hierbij kunt u denken aan bungalows (2 – 24 personen), chalets, hotelkamers en kampeerpark met kampeerplekken, safaritenten en trekkershutten.

Trouwen, feest vieren en huwelijksnacht in Voorthuizen bij Proef! VoorthuizenTrouwen en feest vieren in Voorthuizen

Uiteraard kunt u bij Restaurant Proef! uw bruiloft vieren! Wij denken graag met u mee hoe wij uw genodigden kunnen vermaken, bedienen en serveren. Ook kunnen we een arrangement creëren door uw gasten een comfortabele nacht aan te bieden bij Recreatiepark De Boshoek (direct achter Proef! gelegen).

Combineer uitstekende service, een heel assortiment aan activiteiten voor gezin, grote groepen of zakelijke markt en Proef! de Veluwe.

buggy shutterstock_38595172Met familie, vrienden, vrijgezellenfeest, teambuilding met collega’s of heerlijk met z’n tweetjes zijn er diverse activiteiten te reserveren. Breng grootmoeders tijd terug met de Oudhollandse spelen, ga met elkaar de strijd aan tijdens een dinershow, verken de Veluwe in een buggy, verras elkaar tijdens een kookworkshop of gooi de ene strike na de andere op de bowlingbanen. Stel uw smaakpapillen op de proef voor of na de activiteit en Proef! de Veluwe.

Bruiloft, teambuilding en vergaderen op de Veluwe

Ook voor de zakelijke markt zijn er diverse mogelijkheden; teambuilding op maat, mogelijkheden voor evenementen en vergaderarrangementen. De professionele en enthousiaste medewerkers van Proef! zorgen ervoor dat uw teambuildingdag, evenement, vergadering of zelfs bruiloft tot in de puntjes verzorgd worden. Eigen inbreng, ideeën of wensen wordt erg gewaardeerd en er wordt graag met u meegedacht, zodat de dag helemaal op uw wensen afgestemd kan worden. Er zijn diverse zalen beschikbaar waar u terecht kunt. De grote zaal Ganzebeek biedt ruimte voor maximaal 75 personen. De kleinere zaal Zeumeren biedt ruimte voor maximaal 30 personen. Zoekt u een grote ruimte voor uw evenement? Door middel van een schuifbare wand zijn beide zalen samen te voegen. Hierdoor krijgt u een ruimte voor zo’n 130 personen. Versieringen en details kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast. Zo krijgt u een op maat verzorgd evenement, de bruiloft die u verwacht en de vergadering zoals die bedoeld is.

Combineer uw teambuilding, evenement of vergadering met een van de lunch- of dinermogelijkheden.

  • Vergaderen in een sfeervolle omgeving en met aandacht georganiseerd
  • Diverse zalen per dagdeel te huren (vraag naar de voorwaarden)
  • Combineer uw evenement of vergadering met een activiteit
  • Professioneel en enthousiast helpen wij uw vergadering, evenement of teambuildingdag te organiseren

kookworkshop horeca dreamstime_l_52847341 vergaderen-dreamstime_l_64705500-5.jpg

Bekijk ons activiteitenaanbod

Bekijk aanbod