Welkom op de Veluwe

Kom vieren, vergaderen en ontspannen in groepsrestaurant Proef! en ervaar de Veluwe! De koperen en houten details en de trendy kleuren in de hal geven u het gevoel écht op de Veluwe te zijn.

Ongedwongen gezelligheid

Maak kennis met de Veluwe in een ongedwongen gezellige omgeving, gecombineerd met professionaliteit en uitstekende service.

Heerlijk uit eten in Veluwse stijl

In het restaurantgedeelte van Proef! ervaart u de Veluwe op diverse manieren. Interieuraccessoires zijn tot in de puntjes verzorgd. Heidepaarse, koperen en houten details geven u het echte Veluwe-gevoel en tevens is hiermee de historie van de Koperen Pomp in stand gehouden. De uitgebreide wijnkeus staat op de muur en geeft u een ruime keus om uw lunch of diner te upgraden.

Indoor speelplezier

Combineer heerlijk uiteten met spelen! Kinderen kunnen bij Restaurant Proef! even lekker spelen tijdens een uitje. Ga op zoek naar alle ‘Keessie’s’ die in het indoor speeltoestel verstopt zitten!

speeltoestel proef DSC_0052

Groot terras met vrij uitzicht

Geniet op het grote terras en bekijk de Veluwe vanaf uw gereserveerde tafel. Met een heerlijke loungehoek kunt u in een relaxte sfeer genieten.

Keuken

De keuken van Proef!, met professionele en enthousiaste koks, zorgt voor seizoensgebonden specialiteiten en verzorgde gerechten, passend bij de Veluwe. Met zorg bereidde gerechten stellen uw smaakpapillen op de proef.

Diverse zalen voor uw evenement, bruiloft of vergadering

Laat uw evenement, bruiloft of vergadering tot in de puntjes verzorgen. De grote zaal Ganzebeek biedt ruimte voor maximaal 75 personen. De kleinere zaal Zeumeren biedt ruimte voor maximaal 30 personen. Zoekt u een grote ruimte voor uw evenement? Door middel van een schuifbare wand zijn beide zalen samen te voegen. Hierdoor krijgt u een ruimte voor zo’n 130 personen. Versieringen en details kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast. Zo krijgt u een op maat verzorgd evenement, de bruiloft die u verwacht en de vergadering zoals die bedoeld is.