Trouwen, feest en huwelijksnacht

Uw trouwdag verdient het om gevierd te worden! Helemaal op maat en compleet naar uw wens kunt u uw diner, feest en zelfs huwelijksnacht bij Proef! beleven!

Dit is de dag van uw leven! Helemaal in het teken van uw bruiloft, de liefde voor elkaar en natuurlijk gezelligheid.
Restaurant Proef! is een trouwlocatie waar u elkaar officieel het ja-woord kunt geven.

Wij gaan graag met u in gesprek om uw wensen om te toveren naar een compleet arrangement. Met onze professionaliteit, kennis en passie helpen wij u graag om de dag van uw leven nog onvergetelijker te laten zijn!

Neem vrijblijvend contact het ons op

Contact met Proef!

Zaalhuur passend bij uw feest

Voor uw trouwfeest is er een passend arrangement. Wij passen dit geheel op uw wensen aan.

Wij gaan graag met u in gesprek hoe wij uw feest zo onvergetelijk mogelijk kunnen maken! Heeft u voorkeur voor een bandje? Of liever een DJ? Welke hapjes wilt u geserveerd hebben? En heeft u al nagedacht over de aankleding?

Maak vrijblijvend een afspraak om uw wensen uit te spreken. Mail of bel 0342-786989 voor een afspraak.

Bekijk de mogelijkheden via het activiteitenplatform Events op de Veluwe.

Bekijk trouwmogelijkheden online via Events op de Veluwe

Trouw aanbod in Voorthuizen

Feestdiner

Het diner met uw gasten kan geheel naar uw wensen aangepast worden.
Heeft u al eens gedacht aan een heerlijk buffet of 3-gangen diner?  Uiteraard kan de invulling van het menu of buffet helemaal op uw wensen afgestemd worden.

Ook met bijzondere wensen, diëten en allergieën houden wij rekening. Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Dit bespreken wij graag vrijblijvend met u.

Overnachten op De Boshoek

Hoe fijn is het als u naar een goed geslaagd trouwfeest, gewoon kan blijven slapen! Recreatiepark De Boshoek biedt een scala aan accommodaties aan, passend bij uw gezelschap.

Vanaf juli 2019 kunt u zelfs overnachten in de hotelkamers in het pand van Restaurant Proef!. Daar worden momenteel comfortabele hotelkamers gebouwd.

Bekijk accommodaties van De Boshoek

Accommodaties op Recreatiepark De Boshoek

Huwelijksnacht op de Veluwe

Onze hotelkamers zijn uitermate geschikt voor uw huwelijksnacht! Een gezellig huisje is omgetoverd tot een ware huwelijkssuite. Glaasje bubbels op de kamer, lekkere chocolaatjes, comfortabel bed en ‘s ochtends een heerlijk ontbijt.

Laat uw huwelijksgasten ook overnachten

Ook uw gasten kunnen wij onderdak bieden in een hotelkamer. Heeft u voorkeur voor een bungalow, huisje voor meerdere personen of een villa, zodat al uw gasten in één huis overnachten? Ook dat is mogelijk!

Bekijk hier de accommodaties.