Stijlvol vergaderen in Voorthuizen

Stijlvol vergaderen met een klein gezelschap of een grote groep, met aandacht georganiseerd. Een dagdeel of een hele dag. Er zijn diverse vergaderarrangementen beschikbaar.

De grote zaal Ganzebeek biedt ruimte voor maximaal 75 personen. De kleinere zaal Zeumeren biedt ruimte voor maximaal 30 personen. Zoekt u een grote ruimte voor uw evenement? Door middel van een schuifbare wand zijn beide zalen samen te voegen. Hierdoor krijgt u een ruimte voor zo’n 130 personen. Versieringen en details kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast. Zo krijgt u een op maat verzorgd evenement, de bruiloft die u verwacht en de vergadering zoals die bedoeld is.

Bekijk alle vergaderarrangementen

Vergaderen via Events op de Veluwe

Vergaderarrangementen

Wanneer u komt vergaderen in Proef! kunt u kiezen tussen verschillende vergaderarrangementen. Zo kunt u een halve of hele dag vergaderen. Er kan een lunch of diner geserveerd worden. Ook kunt u gebruik maken van een flipover, TV-scherm of andere extra’s.

Geheel op maat maken wij graag een vergaderarrangement voor u, op basis van uw wensen. In het programma kunnen wij ook een leuke activiteit of zelfs overnachting opnemen.