Zakelijk event

Als ondernemer organiseert u regelmatig vergaderingen, jaarlijkse evenementen en teambuildingdagen. U heeft hierbij behoefte aan professionaliteit, kennis en aandacht om dit goed te kunnen organiseren. Proef! biedt diverse mogelijkheden voor op maat samengestelde teambuilding, evenementen in alle soorten en maten en er zijn verschillende vergaderarrangementen, geheel passend bij uw gezelschap.

Bekijk zaalhuur aanbod via Events op de Veluwe

Zaal huren in Voorthuizen

Teambuilding, evenement of vergadering

De professionele en enthousiaste medewerkers van Proef! zorgen ervoor dat uw teambuildingdag, evenement of vergadering tot in de puntjes verzorgd worden. Eigen inbreng, ideeën of wensen worden erg gewaardeerd en er wordt graag met u meegedacht, zodat de dag helemaal op uw wensen afgestemd wordt.
Combineer uw teambuildingdag, evenement of vergadering met een van de activiteiten en overnachting. Ontdek de leidinggevende capaciteiten en rolverdeling van uw collega’s tijdens de sportieve 6kamp, stoere buggyrit over de Veluwe of fanatieke dinershow. Lunch- en dinermogelijkheden worden met u besproken en op uw wensen afgestemd.

Diverse zalen

Er zijn diverse zalen beschikbaar waar u terecht kunt. Zaal Ganzebeek biedt ruimte voor maximaal 75 personen. Zaal Zeumeren biedt ruimte voor maximaal 30 personen. Zoekt u een grotere ruimte? Door middel van een schuifbare wand zijn beide zalen samen te voegen. Hierdoor krijgt u een ruimte voor zo’n 130 personen. Versieringen, details en tafelopstelling kunnen volledig naar uw wensen worden aangepast.

Bekijk aanbod online

Zaalhuur Voorthuizen